Karaman Spor Lisesi Voleybol Takımı Yarı Final Biletini Kaptı

Karaman Spor Lisesi Voleybol Takımı Yarı Final Biletini Kaptı

Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Okullar Arası Gençler (A) Voleybol grup müsabakalarında C grubunda mücadele eden Karaman Spor Lisesi Voleybol erkek takımı yarı finale yükseldi.

2018-2019 yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan ve Karaman’ın ev sahipliğinde düzenlenen Okullararası Gençler (A) Voleybol grup müsabakaları Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmalarının ardından sona erdi.

13 ilden toplam 156 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda C grubunda yer alan Karaman temsilcisi Spor Lisesi voleybol takımı 3 gün süren bir birinden çekişmeli karşılaşmalar sonunda Adana temsilcisi Suna Nuri Çomu Anadolu Lisesini setlerde 3-0’lık net bir skorla geçerek, yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Karaman Spor Lisesi voleybol erkek takımı ayrıca Gençler (A) kategorisinde gruplardan çıkan ilk takım unvanını da elde etmiş oldu.

Yine aynı müsabakalarda mücadele eden Karama Spor Lisesi voleybol kız takımı ise müsabakaları grup ikincisi olarak tamamladı.

Müsabakalar sonunda ise erkeklerde Ted Koleji Vakfı Özel Lisesi, Özel Bahçeşehir Alanya Anadolu Lisesi, Karaman Spor Lisesi, kızlarda ise Tvf Spor Lisesi, Özel Profesyonel Eğitim Anadolu Lisesi ve Özel Akdeniz Koleji gruplarında birinci olarak bir üst tura çıkan takımlar oldu.

Karaman’da spor dolu bir hafta sonu yaşandığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “İlimizde düzenlenen Okullararası Gençler Voleybol grup müsabakaları ve ANALİG Badminton Çeyrek Final müsabakalarını sorunsuz bir şekilde tamamladık. Her iki müsabakada da mücadele eden ve bir üst tura çıkmayı başaran Karaman takımlarımızı canı gönülden kutluyorum. Takımlarımızın yarı final müsabakalarında gösterdikleri performansı final müsabakalarında da göstermelerini temenni ediyoruz. Karaman ekibimize ve yarı final bileti alan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Karaman Spor Lisesi Voleybol Takımı Yarı Final Biletini Kaptı

Karaman Spor Lisesi Voleybol Takımı Yarı Final Biletini Kaptı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber