Karaman Sporda Altın Devrini Yaşayacak

Karaman Sporda Altın Devrini Yaşayacak

Karaman’a gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, bütün Türkiye’de olduğu gibi Karaman’da da spor ve sporcularımız için gerekli tüm adımları atacaklarını söyledi.

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak için Karaman’a gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, bütün Türkiye’de olduğu gibi Karaman’da da spor ve sporcularımız için gerekli tüm adımları atacaklarını söyledi. Konuşması esnasında, “Sporla ve sporcularla yakından ilgilenen bir Belediye Başkan Adayımız var. İnanıyorum ki Mahmut Sami Şahin başkanımız Karaman’ın özlediği o atılımı yapacaktır” dedi.

Karaman, bizimle her alanda olduğu gibi sporda da altın devrini yaşayacak diyen Şahin, “Yapacağımız spor kampüsü ve gençlik merkezi yanı sıra ihtiyaçlar doğrultusunda, tesisleşmeye ve organizasyonlara elimizden geldiğince destek olacağız. Bireysel branşların yanında takım halinde oynanan branşlarımızın da yanında olacağız. Kendisinin de lisanslı bir sporcu olduğunu belirten Şahin “Bir yandan eğitim hayatımı devam ettirirken bir yandan da sporla ilgilendim. Hala lisansı olan bir sporcuyum. Kuracağımız il spor okulları ile birlikte şehrimizin adını her platformda her branşta duyuracağız. Amatör klüplerimiz ile ilgili çok güzel projelerimiz var. Bu şehir markalaşacak dedik ve bu düşünceyle yola çıkarak her alanda olduğu gibi sporda da “Markalaşan Karaman Olacak” diyoruz. Motor ve motor sporları ile ilgili de bir proje çalışmamız olacak. Tüm bu çalışmalarımız şehrimiz ekonomisine de katkı sağlayacaktır. Tabi bu arada şehrimizin marka ismi olan Karaman Belediyespor’umuzun da hak ettiği yerde olması için gereken her türlü çalışmayı yapacağız” dedi.

Karaman’ın belirli branşlarda ulusal ve uluslararası müsabakalarda adından söz ettirdiğinin altını çizen Yerlikaya, planlanan tesisleşmeyle birlikte daha çok branşta sportif başarı elde edeceğine inandıklarını söyledi. Spor camiasından gelmiş ve ülkemizin en önemli spor adamlarından birisi olan Hamza Yerlikaya’yı Karaman’da ağırlamaktan büyük sevinç duyduklarını ifade eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Şahin, Bakan Yardımcısı Yerlikaya’ya Karaman halkı adına teşekkürlerini ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber