Karaman Ticaret Borsasının Talihsiz Dönemi

Karaman Ticaret Borsasının Talihsiz Dönemi

Karaman Ticaret Borsası Meclisi En Talihsiz Dönemlerinden Birini Yaşıyor

Karaman Ticaret Borsası son seçimlerde Ekrem Çavaş ile bir yönetim kurmuştu. Çavaş ise Meclisin talihsizliği ile kötü bir dönem yaşıyor. İlk olarak Meclis Başkanı Mustafa Uysal bazı uygulamaları uygun bulmadığı için meclis başkanlığından istifa ettiği gündeme gelmişti.

Daha sonra ise meclis başkanı olan sanayici iş insanı Cafer Binici geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Ekrem Çavaş döneminde meclis üçüncü olarak Nurullah Güzeloğlu’nu başkanlığa uygun gördü.

Karaman Ticaret Borsası 2022 yılı ilk Meclis toplantısını 18.01.2022 tarihinde Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve Meclis üyelerinin katılımı ile tamamladı.

Yılın ilk toplantısında ocak ayı içerisinde vefat eden Meclis Başkanı Cafer Binici dualarla anıldı. Ardından yılın ilk meclis toplantısı gündemi görüşüldü.

Karaman Ticaret Borsası Meclis Başkanı Cafer Binici’nin vefat etmesi nedeniyle, Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı.

14 Meclis üyesinin katıldığı seçimde Nurullah Güzeloğlu ve Mustafa Ozan Meclis Başkanlığı için yarıştı.9 oy alan Nurullah Güzeloğlu Meclis Başkanı oldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve Meclis üyeleri, Meclis Başkanlığına seçilen Nurullah Güzeloğlu’nu tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

borsaeclis1.jpg

borsameclis2.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber