Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinde Adayların Renkleri Belli Oldu

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinde Adayların Renkleri Belli Oldu

Karaman'da adeta siyasi seçim havası esen KTSO seçimlerinde adayların liste renkleri belli oldu

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'ın daveti üzerine 15 Nisan 2018 tarihinde yapılacak seçimde KTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na aday olan üyelerin katılımıyla yapılan nezaket toplantısında, Başkan Mustafa Toktay, yapılacak seçimin hoşgörü ve nezaket kuralları içerisinde tüm Karaman halkı için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yapılan toplantıda tüm katılımcılar her bir Yönetim Kurulu Başkan Adaylarının temsil ettiği listelerin renklerinin belirlenmesi konusunda mutabakata vardılar.

Aday olabilecek üyelerinde de bu mutabakata uyum sağlaması için temsil edeceği grubun rengini belirleyip kamuoyuna ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odası'na duyurmasına karar verildi.

ADAY:

MUSTAFA GÖKHAN ALKAN                    LİSTE RENGİ: BEYAZ

MUSTAFA SARI                                         LİSTE RENGİ: SARI

HALİL İBRAHİM AKBUZ                           LİSTE RENGİ: TURKUAZ

dscf5058.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber