Karaman Ticaret ve Sanayi Odasından Ankara Ziyaretleri

Karaman Ticaret ve Sanayi Odasından Ankara Ziyaretleri

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi Ankara’da ziyaretlerde bulundu

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Meclis Başkanı Ahmet Çelik ve beraberindeki yönetici heyet ile birlikte, Ankara’da ziyaretlerde bulundular.

İlk olarak Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ı makamında ziyaret eden heyet; Karaman'ın sorunları ve çözüm önerileri ile birlikte Karaman'ın genel durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Lütfi Elvan “Öncelikle yakın zamanda yapılan seçimlerden dolayı yeni görevlerinde Başkan ve ekibini kutluyorum. Bu ekibin Karaman’da her alanda kalıcı ve güzel işler yapacağına inanıyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum."dedi.

basliksiz-2-043.jpg

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Ziyaret Edildi

Ziyarette TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Mustafa  Gökhan  Alkan ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “Seçim dönemini atlattık ve üyelerimiz bize 4 yıl boyunca şansı verdiler. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Zaten 14 yıldır TOBB camiasındayım. Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Onu kendimize örnek alıyoruz. Onun çalışma azmi bize de örnek oluyor. Aynı zamanda bizde memleket ve odamız için gayret gösterip, iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Şimdiye kadar odamızı getirdiği seviye, kazandırdığı itibar ve yaptıkları ile tekrar Rifat Başkanı, başkanımız olarak görmek istiyoruz. Onunla tekrar çalışmak arzusundayız. İnşallah hayırlara vesile olacak”.

Ziyaretler hatıra fotoğrafları çekimi ile son buldu.
 

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber