Karaman Ticaret ve Sanayi Odasından Kurban Bayramı Mesajı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odasından Kurban Bayramı Mesajı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladılar.

Yüreklerin huzur bulduğu, gönüllerin coştuğu ve tebessümün bütün yüzlere konduğu bayram günlerinin, sevgi, saygı, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirilmesi için de eşsiz bir fırsat olduğunu dile getiren Başkanlar yayınladıkları mesajda;

Bizleri birbirimize yakınlaştıran, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı Mübarek Kurban Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Kurban birliktir, beraberliktir, bir araya gelmektir; bayramla hasıl olan manevi huzura hissedar olabilmektir. İnsana yakışan kardeşçe yaşamak ve kardeşinin elini samimiyetle tutabilmektir. Sevginin, Saygının ve hoşgörünün simgesi konumundaki bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının artması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Ülkemizin ve bütün dünyanın Covid-19 ile mücadele ettiği şu zor zamanlarda Sevgimizi; Sevdiklerimizi korumak adına güzel sözler ve sevgi dolu gözler ile gösterelim. Maske ve sosyal mesafe kurallarından taviz vermeyelim.

Bu duygu ve düşüncelerle sevginin ve kardeşliğin temel taşlarını barındıran Kurban Bayramı'nın, milletimize birlik, beraberlik, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyor;  tüm milletimizin sevdikleriyle beraber sevgi ve muhabbet dolu bir bayram geçirmesini diliyoruz”  ifadelerine yer verdiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber