Karaman Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Ramazan Bayramı Mesajı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Ramazan Bayramı Mesajı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik ve Yönetim KuruluBaşkanı Mustafa Gökhan Alkan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladılar.

Yayınladıkları mesajda;

“Rahmet ve mağfiret ayı olan bir Ramazan-ı Şerif'i daha geride bırakmanın ve mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevinicini hep birlikte yaşıyoruz. Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. Bayramlarda sevgi, saygı, birlik ve kardeşlik duygularını hep birlikte tadarız. Bayramlar bizim için barıştır, dayanışmadır, birliktir ve kardeşçe kucaklaşmadır.

Her ne kadar tüm dünyanın mücadele ettiği Covid-19 salgını sebebi ile ülkemizde uygulanan tam kapanma yasağından ötürü bu Ramazan Bayramı’nı sevdiklerimizden ayrı geçirecek olsak ta, kalplerimiz ve gönüllerimiz bir olacaktır. 
Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bir zorluk yoktur. Bu zor günleri de el ele vererek hep birlikte geride bırakacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramınızı en samimi duygularımızla kutlar, barış, sevgi, kardeşlik, dostluk ve huzur içerisinde nice bayramlara kavuşmanızı temenni eder, sevgi ve saygılarımızı sunarız.” ifadelerine yer verdiler. 
 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber