Karaman TOBB Fen Lisesinde Moral Kahvaltısı

Karaman TOBB Fen Lisesinde Moral Kahvaltısı

TOBB Fen Lisesi öğretmenleri ve son sınıf öğrencileri, artık geleneksel hale gelen YKS Moral Motivasyon kahvaltısında bir araya geldiler.

Karaman'da 09/12/2022 Cuma günü gerçekleşen kahvaltıya Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ve bazı kurum müdürleri de katıldılar. 


Son derece keyifli bir atmosferde geçen etkinlikte bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, yaklaşık altı ay sonra girecekleri YKS 2023 için öğrencilere başarı dileklerini ileterek; ailelerinin ve milletimizin onlardan çok şey beklediğine vurgu yaptı. 

Kahvaltının ardından öğrenciler, öğretmenleri ve arkadaşları ile bol bol fotoğraf çekinerek, yoğun geçen sınav hazırlık temposundan bir nebze olsun uzaklaşma ve rahatlama imkânı buldular. Çekilen fotoğrafların ve eğlenceli geçen keyifli anların ardından kahvaltı programı sona erdi.

8.jpeg

10.jpg

12.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber