Karaman Trafiğini Hiç Böyle Gördünüz mü?

Karaman Trafiğini Hiç Böyle Gördünüz mü?

Bir yol Karaman için ne kadar önemli!

Dün öğlen saat 14:00 sularında Karaman Belediyesi ekipleri Atatürk Bulvarı üzerinde kar kütleleri için temizleme çalışması yaptı. Şehrin muhtelif yerlerinde yoğun kar yağışlı günlerden hatıra kalan kütleleri eski hastane bahçesinde biriktiren ekipler bu kapsamda çalışmalara devam ediyorlar.

Atatürk Bulvarı üzerinde çalışan ekipler Belediye Kavşağından, Eski Hükümet Kavşağına kadar olan yolu trafiğe kapatarak askerlik şubesi ve civarındaki kar kütlelerini temizledi.

Bu sırada caddenin kapanması ile metrelerce araç trafiği oluştu. Belediye ışıklı kavşakta başlayan yoğunluk, belediye çevresinde bulunan anayolu ve bağlantı yollarını etkiledi. Karaman’da yaşanan bu sıkışıklık Karaman Habercisi tarafından görüntülendi.

Bazı sürücüler “çalışma yapılacak bu saati mi buldular” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Yaklaşık yarım saat süren yoğunluk ekiplerin çalışmalarını tamamlaması ile son buldu.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber