Karaman TSO Başkanı Mustafa Toktay Referandumu Değerlendirdi

Karaman TSO Başkanı Mustafa Toktay Referandumu Değerlendirdi

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay refarandumu değerlendirerek bir açıklama yaptı.

Toktay açıklamasında;“Referandumun tamamlanmasıyla birlikte Türkiye için toplumsal dayanışma içerisinde olmanın ve vakit kaybetmeden geleceğe bakmanın zamanı gelmiştir. Bundan sonra yapılması gereken, ülkemizin daha ileri gitmesi için dış politikada, siyasal alanda, ekonomide ve diğer ihtiyaç duyulan alanlarda zaman kaybedilmeden ülkemizin faydasına olan gerekli adımların atılması ve gerekli tedbirlerin alınmasına kararlılıkla devam edilmesi gerektiğine inanıyorum.

Son dönemlerde ekonomiyi canlandırmaya yönelik atılan adımların artırılarak, iş dünyasının sorunlarını kalıcı olarak çözecek reformların sürdürülmesi uygun olacaktır. Bu sağlanırsa yerli ve yabancı yatırımlar devam edecek, ekonomi büyüyecek, istihdam artacaktır.  Devletteki çarkların hızlanmasını ve bunun özel sektöre olumlu yansımasını bekliyoruz. Yerli ve yabancı yatırımcılar, bundan sonra önünü daha rahat görebilecek, daha rahat risk alarak yatırım yapabilecektir.
Türkiye’nin yapısal sorunları, dün olduğu gibi bugün de kısmen de olsa varlıklarını sürdürmektedir. Bu sorunları çözmek, milli menfaatlerimiz doğrultusunda küresel ölçekte rekabetçi Türkiye’ye giden yolun anahtarı olacaktır.
Referandum sonucunun ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerek kentimizin gerekse ülkemizin üreten ekonomi ve kaliteli demokrasinin ayrılmaz bir parçası olarak çalışmaya devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum.” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber