Karaman TSO Başkanları, Şırnak Şehitlerimiz İçin Taziye Mesajı Yayınladı

Karaman TSO Başkanları, Şırnak Şehitlerimiz İçin Taziye Mesajı Yayınladı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay bir taziye mesajı yayınladılar.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay yayınladıkları taziye mesajında;

“Şırnak Uludere İlçesi Şenoba Beldesi'nde askeri helikopterin, kalkıştan kısa süre sonra yüksek gerilim hattına takılarak düştüğünü ve helikopterin içinde bulunan askeri personelin şehit düştüğünü derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Bu elim kazada hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, değerli ailelerine, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun." ifadelerini kullandılar.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber