Karaman TSO Başkanlarının Berat Kandili Mesajı

Karaman TSO Başkanlarının Berat Kandili Mesajı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay Berat kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladılar.

Yayınladıkları mesajda;

“Kandil geceleri, kültür ve medeniyet ile gelenek ve göreneklerimiz içinde özel ve anlamlı bir yere sahiptir. Mübarek üç ayların sonuncusu, her yıl gelişiyle pek çok güzelliğin yaşandığı rahmet, mağfiret, kurtuluş, af ve arınma gecesi olan Berat Kandili’ne erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür. Bu gece vesilesiyle her türlü fitne ve fesattan kendimizi ayrı tutmalıyız.İnanıyoruz ki, bu kandil gecesi, insanımızın gönlünde bu yönde bir meşale tutuşturacak, manevi değerlerimizin ve insani hasletlerimizin hatırlanmasına vesile olacaktır. 

Bu duygularla Berat Kandili’nin tüm dünyada barışın, kardeşliğin, sevginin, saygının hakimiyetine vesile olmasını dileriz. Milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı temenni eder; sevgi ve saygılarımızı sunarız” ifadelerine yer verdiler.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber