Karaman TSO Online Tahsilat ve E-Belge Sistemine Geçti

Karaman TSO Online Tahsilat ve E-Belge Sistemine Geçti

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay konuyla ilgili açıklama yaptı.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY konuyla ilgili yaptığı açıklamasında;

“Daha önce Odalarca verilen belgelerin elektronik olarak imzalanmasıyla kanun değişikliği 26.03.2017 Tarih ve 30019 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Odamızın veri tabanı ve gerekli protokollerin yapılmasıyla birlikte hazırlık aşamaları tamamlanmış olup; Odamızda verilen sicil kayıt ve faaaliyet belgelerimizin üyelerimizin odaya gelmesine gerek kalmadan sistem üzerinden alabilecekleri bir sisteme geçmiş bulunmaktayız.

Bu belgeler 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu uyarınca imzalı olup kamu kurum ve kuruluşlarında imzalı ve mühürlü belgenin yerine geçmektedir. Aynı zamanda bu sistem üzerinden üyelerimiz aidat borçlarını görebilecek ve borçlarını ödeyebileceklerdir. “www.ebelge.tobb.org.tr” adresine işletme ve firma yetkilileri adına üyelik açıldıktan sonra sisteme girerek e-belgelerini alabilecekleridir.

Üyelerimiz adına daha iyi hizmet sunabilmek için getirilen bu yeniliğin üyelerimiz için kolaylık sağlayacağına inanıyor ve hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber