Karaman TSO'da “Dış Ticarette Fırsatlar ve Afrika Yükselen Pazar” Paneli Düzenlendi

Karaman TSO'da “Dış Ticarette Fırsatlar ve Afrika Yükselen Pazar” Paneli Düzenlendi

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda, “Dış Ticarette Fırsatlar ve Afrika Yükselen Pazar” paneli düzenlendi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda, Mevlana Kalkınma Ajansı öncülüğünde Karaman Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan “TR52 Konya-Karaman Bölgesi 2014-2023 Bölge Planı”  kapsamında Karaman iş dünyasının, Ekonomi Bakanlığı ihracat teşvikleri ve Afrika Yükselen pazarı hakkında bilgilendirilmesi amacıyla “Dış Ticarette Fırsatlar ve Afrika Yükselen Pazar” paneli düzenlendi.

Panel Vali Yardımcısı Mustafa Tükcan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ali Osman Kaşıkçı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Özçalık, TKDK Koordinatörü Özgür Öztürk, daire müdürleri ve firmalardan dış ticaret yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti.

Dış ticaret ve Afrika pazarı konusunda yetkin bölgeye ilişkin deneyimlerini aktarmak üzere Karatay Üniversitesi Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü Başkanı Prof. Dr. Murat Canıtez, Turkish Exporter web sitesi kurucusu E-Ticaret Uzmanı Harun Dikici, ihracat destekleri hakkında bilgilendirme yapmak üzere Ekonomi Bakanlığı Dış Ticaret Uzmanı İsmail Bozdemir konuşmacı olarak katılarak katılımcıları bilgilendirdiler.

Karatay Üniversitesi Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü Başkanı Prof. Dr. Murat Canıtez'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı sunumla devam etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber