Karaman TSO´da Sertifika Töreni Düzenlendi

Karaman TSO´da Sertifika Töreni Düzenlendi

Karaman TSO´da uygulamalı girişimcilik eğitimi sertifika töreni düzenlendi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile 15-18 Mayıs ile 05-08 Haziran arasında yapılan girişimcilik kurslarının 1. ve 2. grup derslerine devam etmek suretiyle 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifikası' almaya hak kazanan girişimcilere ve Mesleki Yeterlilik Belgesi hak kazananlara sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen sertifika törenine, İŞKUR Müdürü Kenan Ateş, KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavşan, TKDK Koordinatörü Özgür Öztürk, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Serdar Fındık ve Karaman TSO Meclis Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ile Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Karaman TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay; “ tüm girişimci adaylarını öncelikle tebrik ediyorum.Girişimcilerin İlimiz ekonomisine katkı sağlayacağını düşünüyorum. Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak girişimcilere destek vermeye devam edeceğiz. Herkese iş hayatında başarılar diliyorum” dedi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber