Karaman TSO'dan Şehit ve Gazi Aileleri İçin Yardım Kampanyası

Karaman TSO'dan Şehit ve Gazi Aileleri İçin Yardım Kampanyası

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası şehit aileleri ve gazi yakınları için yardım kampanyası düzenliyor.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay konuyla ilgili yaptığı açıklamasında;

“ Türk ulusunun şanlı tarihi; bizlere gurur veren, her zaman övüdüğümüz eşsiz destanlar ve zaferlerle doludur. Bu zaferleri bize gazilerimiz ve şehitlerimiz yaşatmışlardır.

Vatanımızı ve milletimizi, Türk devletinin bölünmez bütünlüğünü korumak için vatanın her karışına kanlarını akıtmışlardır. Savaşlarda destanlar yazarak tarihe altın harflerle geçmişlerdir. Şehit ve gazilerimizin hatıralarını yücelterek onlara sahip çıkmalıyız.

Böylelikle ulusumuzun gönlünde hakettikleri yeri alacaklardır. Bu davranış da Türk ulusunun vefa örneklerinin en yücesi olacaktır.

Vatanımızın ve milletimizin varlığının devamını, bayrağımızın göklerde dalgalanmasını, özgürlüğümüzün korunmasını ve milletçe namusumuzla, şerefimizle yaşamamızı gazi ve şehitlerimize borçluyuz. Onlara sevgi duyuyor, onları saygı ve minnetle anıyoruz.

KTSO olarak Şehit yakınları ve gazilerin ekonomik, sosyal ve kültürel bakımdan desteklenmesi ve toplumsal duyarlılığı güçlendirmek amacıyla Üyelerimizi, Şehitlerimizin ve gazilerimizin yakınlarına işletmelerinde indirim uygulamaya davet ediyorum. ’’dedi.

Kampanya’ya destek olmak isteyen üyelerimiz Odamızdan bilgi ve gerekli evrakları temin edebilirler.’’ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber