Karaman Türk Dil Bayramı Programı Yayımlandı.

Karaman Türk Dil Bayramı Programı Yayımlandı.

742. Karaman Türk Dil Bayramı Programı Yayımlandı.

Karaman Valiliği, Karaman Belediyesi ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) işbirliğiyle 06-13 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "742. Karaman Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma Etkinlikleri" programı yayımlandı.

Etkinlikler çerçevesinde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi evsahipliğinde gerçekleştirilecek olan 3. Kitap Fuarı'nın yanı sıra çok sayıda söyleşi, sergi, gösteri, dinleti, yarışma ve ödül töreni yer alacak.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi SKS Sergi Alanı'nda 06 Mayıs Pazartesi günü saat 10'da Kitap Fuarı'nın açılışı ile başlayacak olan "742. Karaman Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma Etkinlikleri", bir hafta boyunca devam edecek.

"742. Karaman Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma Etkinlikleri" kapsamında lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen kısa film, hikaye ve kompozisyon yarışmalarının da ödül töreni yapılacak. Tören, 6 Mayıs Pazartesi günü saat 14'te Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.

"742. Karaman Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma Etkinlikleri"nin ayrıntılı programı şöyle:

mns.jpg

Karaman Türk Dil Bayramı Programı Yayımlandı

Karaman Türk Dil Bayramı Programı Yayımlandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber