Karaman U17 Ligi 3 Takımın Katılımı İle Tamamlandı

Karaman U17 Ligi 3 Takımın Katılımı İle Tamamlandı

Karaman Amatör liglerinden U17 ligi müsabakaları bugün yapılan Karaman Belediyespor 1453 Gençlik Spor müsabakası ile tamamlandı.

 3 takımın U17 liginde mücadelesinde Bifa Başakspor Şampiyonluk ipini göğüsledi.

Bugün oynanan son müsabakanın ardından kupa töreni düzenlendi. Bifa Başakspora Şampiyonluk kupasını ASKF Başkan Vekili Durmuş Ali Uysal verdi.

1453 Gençlik Spora üçüncülük kupasını Karaman Belediyespor Antrenörü Kamil İpek ve Bifa Başakspor Antrönörü Habib Gümüş verdi. Karaman Belediyespor'un ikincilik kupasını veren TFF İl Temsilcisi Fehat Koç; "Karaman'da amatör liglerde müsabakalarımız devam ediyor. Amatör Liglerin ilk yarısı sonra erdi, ikinci yarı maçları 10 Şubat Pazar günü başlayacak. Bu arada U19 liglerimiz de 9 Şubat Cumartesi günü başlatıyoruz.

Müsabakalara katılan tüm sporcu ve takımlarımıza başarılar diliyoruz. Gönül ister ki alt liglerimizde takım sayılarımız artsın. Fakat bu yıl U17de üç takımımız mücadele etti. Bifa Başakspor U17 şampiyonu oldu. Kendilerini tebrik ediyorum. U19 ligimize 5 takım katılım sağlayacak. Sakatlık olmadan centilmen bir şekilde müsabakalarımızı tamamlamayı umuyoruz. Liglere katılımların takım bazında artması için gerekli çalışmalarımız sürüyor. İnşallah gelecek sezon daha fazla takımların olduğu ligler düzenleyeceğiz.

Önemli olan gençlerimizi sokaklardan sahalara çekebilmek. Karaman Futbolunun önemli sıkıntısı olan Tesis ve saha probleminin çözümü için girişimlerimiz sürüyor. Gelecek sezon için şimdiden çalışmaya başladık. Ben TFF il temsilcisi olarak Karamanlı Futbol severleri Amatör lig ve U19 maçlarını izlemeye davet ediyorum. Gelecek haftadan itibaren Yunuskent Sahasında Cumartesi ve Pazar saat 10:00dan itibaren maçlarımız oynanmaya başlayacak. Yani Karaman'da her haftasonu maç oynanıyor. Karamanlı Futbol severleri tribünlere davet ediyoruz." dedi.

Karaman U17 Ligi 3 Takımın Katılımı İle Tamamlandı

Karaman U17 Ligi 3 Takımın Katılımı İle Tamamlandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber