Karaman Ülkü Ocakları Yeni Başkanı Yusuf Başkocagil

Karaman Ülkü Ocakları Yeni Başkanı Yusuf Başkocagil

Karaman Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nda Devir Teslim Töeni.

Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni yapıldı. 3 yıldır başkanlık görevinde olan ve başarıları ile takdir toplayan Latif Pulcu görevi devretti. İl başkanlığı binasında yapılan devir teslim törenine Ülkü Ocakları Genel Merkez teşkilatlanmadan sorumlu genel başkan yardımcısı Zeynel Uğur Gölgeli’nin yanı sıra Ocak yönetimi ve çok sayıda Ülkücü katıldı. 3 yıllık başkanlık sürecinin ardından görevi Yusuf Başkocagil’e devreden Latif Pulcu, ‘’Görevi kendi isteğim ve genel başkanımız Olcay Kılavuz’un müsaadesiyle devretmiş bulunmaktayım’’ dedi.

Pulcu konuşmasında; ‘’3 yıl önce devraldığım bu bugün itibari ile son bulan görevi ömrüm boyunca bir şeref nişanesi olarak taşıyacak ve gururla yad edeceğim. Sancağı ekibimizle devir aldığımız günden bu güne lekelemeden daha ileriye götürme derdinde olduk. Eksiklikler olduğu gibi daha da ileride teslim ettiğimiz kanaatindeyim. Yusuf Başkocagil başkanımızın da daha ileri götüreceğinden şüphemiz yoktur.

Bu süreçte her zaman yanımızda ve destek olan başta genel başkanımız Olcay Kılavuz beyefendi olmak üzere genel merkez yöneticilerimize, ocak yöneticilerime, Üniversite ve ortaöğretim teşkilatlarımıza, hassaten bütün ülküdaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim. Hepinizden haklarınızı helal etmenizi istiyor, varsa bende hakkımı herkese helal ediyorum. Bundan sonra da davamızın ve teşkilatlarımızın emrinde çizgimizi bozmadan bir nefer olarak çalışacağım. Hepiniz Allah’a emanet olun’’ dedi. 

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber