Karaman Ülkü Ocakları Yönetimi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Karaman Ülkü Ocakları Yönetimi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanlığı yeni yönetimi Yusuf Başkocagil başkanlığındaki ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yönetimin eksiksiz katıldığı il binasındaki toplantıda yeni görev dağılımı yapılırken, devam eden çalışmalar masaya yatırıldı. Bir değerlendirme konuşması yapan il başkanı Başkocagil, ‘’Geçmişten günümüze Ocak yönetimimizde görev alan arkadaşlarımız, büyüklerimiz bayrağı daha ileriye taşımanın, daha güzel işler çıkarmanın gayreti içerisinde oldular. Teslim aldığımız emaneti layığı ile taşımak ve daha ileriye götürmekle sorumluyuz’’ dedi.

Ülkü Ocakları Karaman teşkilatının ilin en geniş, en katılımcı gençlik hareketi olduğuna dikkat çeken Başkocagil konuşmasında; ‘’Coğrafyamızda, Ülkemizde yaşanan hadiseler, darbeler ve bu tüm gelişmeler Devletine, Vatanına, Bayrağına sadakatle bağlı, şuurlu bir gençliğe olan ihtiyacı bir kez daha hatırlattı. Yakın tarihten alınan derslerle ne kadar önemli, ne kadar hayatî bir sorumluluğun altına girdiğimizin bilincindeyiz. Devletin ve Milletin Âli menfaatlerinin şahsi menfaatlerden üstün tutulmasının, Devlet bekasının yanında ferdi beka düşüncelerinin yersiz olduğunun, gerektiğinde koşmak üzere şehadete namzet bir halde hazır olmanın, kısacası Ülkücü fikriyatın alttan gelen her yeni nesile süratle aşılanması gerekir.

Bu vesile ile gençliğimize Milli ve Manevi değerlerin yüklenmesi, Müslüman Türk insanının çekirdekten itibaren aslına ve yaratılış gayesine uygun bir şekilde, gerek fikri gerekse duruş anlamında hazırlanması görevimizdir. Bu bağlamda ortaöğretim, lise ve fakülte teşkilatlarımız için devam eden eğitim seminerleri ilave konu ve derslerin eklenmesi ile genişletilerek devam edecek. Öte yandan taşradaki gençliğin daha aktif daha katılımcı olabilmesi adına sıklıkla ilçe ve belde ziyaretlerimiz gerçekleşecektir. Yeni yönetimimiz ilimize, davamıza hayırlı olsun’’ sözlerine yer verdi.

Ülkü Ocakları Karaman İl Yönetimi Şöyle;

1- İL BAŞKANI : YUSUF BAŞKOCAGİL

2- ABDULLAH KARASİPAHİ

3- KEMAL KARABÜBER

4- KEMAL VARLI

5- ADEM KIZMAZ

6- TUGAY OKUMUŞ

7- HABİB UZUNÖZ

8- ARİF İBRAHİM KALKAN

9- FUAT ÖZCANKAT

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber