Karaman Valiliği Ürün Güvenliği Haftası Kutlanıyor

Karaman Valiliği Ürün Güvenliği Haftası Kutlanıyor

Vali Fahri Meral, Ekim ayı içerisinde kutlanacak olan Ürün Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ali Osman Kaşıkçı ve beraberindeki heyeti kabul etti.

17 Ekim 2017 Salı günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, İl Müdürü Kaşıkçı, hafta nedeniyle düzenlenecek çeşitli etkinliklerle ilgili olarak Vali Meral’e bilgiler verdi.
 
16 – 20 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan etkinlikler çerçevesinde gerçekleşen ziyarette hafta nedeniyle İl Müdürü Kaşıkçı ve beraberindeki heyeti tebrik eden Vali Meral, halkımızın güvenli ürünleri tercih etmesi ve kullanması konusunda farkındalık oluşturması beklenen etkinliklerin amacına ulaşmasını temenni ederek, ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.

2-005.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber