Karaman Valiliğinden Korona Virüs Denetimleri Açıklaması

Karaman Valiliğinden Korona Virüs Denetimleri Açıklaması

Karaman Valiliğinden siyaset üretmek yerine valiye muhalefeti görev bilen siyasilere cevap gecikmedi.

Karaman Valiliğinden yapılan açıklamada; "İnsan sağlığı, siyasete malzeme yapılacak kadar ucuz değildir." denildi.

Açıklamanın devamında;

"Bilindiği üzere kontrollü normalleşmeye geçilen dönemde alınan tedbirler ve halkımızın bu tedbirlere uyması sonucu İlimiz kırmızı risk grubundan turuncu risk grubuna geçmiş ve bu sayede aylarca kapalı kalan kafe, lokanta, kahvehane internet salonları ve benzeri umuma açık yerler oturma düzenine geçmiştir.

Uzun zamandır kapalı kalan esnafımızın yeniden mağduriyet yaşamaması için alınan tedbirlere ilave olarak, vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu cadde girişlerinde HES kontrolü ve bilgilendirme anonsu yapılmak suretiyle halkımızın tedbirlere karşı duyarlılığı arttırılmaya çalışılmıştır.

Etrafımız kıpkırmızı adeta yangın yerine dönmüşken, aynı coğrafyada en azından turuncu risk grubunda kalmayı sürdürmek ve bu yangının halkımıza sirayet etmesini önlemek için sağlık ve kolluk kuvvetleri gece gündüz demeden çalışmalarına devam etmektedir.

Yapılan yoğun çalışmalarla işyerlerinin açılması üzerine, esnaf mağduriyeti üzerinden siyaset yapma olanağı ellerinden alınanlar, salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirlerin keyfi yapıldığı algısını oluşturmaya çalışmaktadır.

Herkes şunu bilmedir ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde, Devletimiz tarafından genel çerçevesi çizilmiş olan salgınla mücadelede bu tedbirlere uymanın yanında, yerelde alınacak ek tedbirlerle halkımızın sağlığını korumak bizlerin temel görevidir." denildi.


Salgınla mücadele kapsamında ne alınan tedbirlerden taviz, ne de siyasete malzeme vermeyeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Halkımızla birlikte bu salgını Karaman’da yeneceğiz. Alınan tüm tedbirler halkımızın sağlığı içindir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber