Karaman Valiliği'ne Duru ve KAREV'den Ziyaret

Karaman Valiliği'ne Duru ve KAREV'den Ziyaret

Duru Bulgur ve KAREV Başkanlarından Vali Işık'a Ziyaret

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru ve merkezi Ankara’da bulunan Karaman Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı (KAREV) Başkanı Veli Bozkır tarafından ziyaret edildi.

16 Kasım 2021 Salı günü valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Işık, konuklarıyla 2021 yılının UNESCO tarafından Yunus Emre ve Türkçe yılı ilan edilmesi dolayısıyla hazırlanan ve tanıtımı yapılan Yunus Emre hatıra parasının bastırılması ve bunun Karaman’a sağlayacağı katma değer hakkında görüştüler.

Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Vali Işık’a ziyaretin sonunda İhsan Duru ve Veli Bozkır tarafından Yunus Emre hatıra parası takdim edildi.

1.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber