Karaman Valiliği'ne Ziyaretler

Karaman Valiliği'ne Ziyaretler

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık'a nezaket ziyaretleri

Karaman'ın Mülki Amiri Mehmet Alpaslan Işık'a farkı kurum ve kişilerden nezaket ve bilgi alışverişi amaçlı ziyaretler yapılıyor. Ziyaretlerde bulunun kurum ve kişiler ise şu şekilde.

AA Konya Bölge Müdürü Rıfat Yerlikaya Vali Işık’ı Ziyaret Etti

Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürü Rıfat Yerlikaya ve Karaman Muhabiri Mehmet Çetin Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık'ı ziyaret etti.

05 Ekim 2021 Salı günü Valilik Makamında gerçekleşen nezaket ziyaretinde Bölge Müdürü Yerlikaya, kabullerinden dolayı Vali Işık’a teşekkür ederek Anadolu Ajansı’nın bölgede yürüttüğü faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle Konya Bölge Müdürlüğü görevine atanmasından dolayı Yerlikaya’yı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Vali Işık, köklü bir geçmişe sahip olan Anadolu Ajansının objektif habercilik anlayışı içerisinde ülkemizde ve dünyada yaşanan olayları ve gelişmeleri en doğru ve tarafsız bir şekilde kamuoyuna aktarmak gibi önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

karamanvalilik-aa-mehmetcetin.jpg

DSİ Bölge Müdürü Ekinci’den Nezaket Ziyareti

05 Ekim 2021 Salı günü Karaman'da Valilik makamında gerçekleşen ziyarette kabullerinden dolayı Vali Işık’a teşekkür eden Bölge Müdürü Ekinci, ziyarette Devlet Su İşleri 4. Bölge Müdürlüğünün ilimizdeki yatırımları ve yürüttüğü çalışmaları anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali Işık, bir süre sohbet ettiği Bölge Müdürü Ekinciye yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

karamanvalilik-mehmetekinci.jpg

İlim Yayma Cemiyetinden Vali Işık’a Ziyaret

Vali Mehmet Alpaslan Işık, merkezi İstanbul’da bulunan ve kamu yararına faaliyet gösteren İlim Yayma Cemiyeti Karaman Şube Başkanı Murat Gök ve beraberindeki heyeti kabul etti.

05 Ekim 2021 Salı günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette kabullerinden dolayı Vali Işık’a teşekkür eden dernek başkanı Gök, cemiyetin kuruluş amacı ve hedeflerinin yanı sıra il genelinde yürütülen faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

karamanvaliligi-ilimyayma.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber