Karaman Valilik Konağının Özel Misafirleri

Karaman Valilik Konağının Özel Misafirleri

Vali Fahri Meral, Vali Konağı’nda Şehit aileleri ve Gazilerle yemekte bir araya geldi.

Vali Meral ve eşi Zehra Meral’in ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe; 1986 yılında Ardahan Göle İlçesinde şehit olan Bekir Sami Özaslan’ın annesi Makbule Özaslan ve gelini, Kıbrıs Gazisi Mustafa Altay, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin ve eşi, İmam Hatip Lisesi Camisi İmam Hatibi ve aynı zamanda ÖNDER Karaman Şubesi Başkanı Mehmet Sarı ile vatandaşımız katıldı.

Konak’ta gerçekleştirilen yemek programı sonrasında Vali Meral ve eşi Zehra Meral, konuklarıyla yakından ilgilenerek onlarla bir süre hoş sohbet ettiler. Şehit aileleri, gazi ve aileleri ile vatandaşımız,  Meral ailesinin kendilerini evlerinde konuk etmelerinden duydukları mutluluğu ifade ederek Meral ailesine teşekkür ettiler.

karamanvalik1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber