Karaman Valisi 4. TOKİ de Vatandaşla Buluştu

Karaman Valisi 4. TOKİ de Vatandaşla Buluştu

Vali Meral Cuma namazı sonrası vatandaşla buluştu.

Karaman Valisi Fahri Meral, Karaman Merkez Urgan Mahallesininde 4.Toki bölgesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Karaman’da Cuma günü gerçekleşen program cuma namazının 4 üncü TOKİ bölgesindeki 15 Temmuz Camisinde kılınmasıyla başladı. Vali Meral, gerçekleştirdiği mahalle ziyaretinde muhtar Durmuş Ali Yumru’dan mahallenin mevcut durumu ve sorunları hakkında bilgi aldı.
 
Urgan mahallesine gerçekleştirdiği ziyarette bir süre incelemelerde bulunan Vali Meral, daha sonra mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Mahallelerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri ise sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral’e teşekkür ettiler.
 
Vali Fahri Meral’in Urgan mahallesine gerçekleştirdiği ziyarete İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş ve İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin eşlik etti.

Karaman Valisi 4. TOKİ de Vatandaşla Buluştu

Karaman Valisi 4. TOKİ de Vatandaşla Buluştu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber