Karaman Valisi Fahri Meral Başkanlığında Köylere Hizmet götürme Birliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Karaman Valisi Fahri Meral Başkanlığında Köylere Hizmet götürme Birliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Encümen Toplantısı Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Özel İdaresinde yapılan toplantıya; Vali Fahri Meral’in yan sıra Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez, İl Genel Meclis Üyesi Osman Aydın, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yakarşimşek, Eğilmez Köyü Muhtarı Musa Türegen, Medreselik Köyü Muhtarı Alaaddin Alkan ve Merkez İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği Müdür Vekili Tarkan Özkaya katıldı.
 
Vali Fahri Meral yaptığı açılış konuşmasında, 2018 Yılı KÖYDES projeleri kapsamında ve Karaman İl Özel İdaresi imkânları ile yol, içme suyu, tarımsal sulama gibi köylerimizi ilgilendiren pek çok konuda ilimiz merkez ilçe köylerinde birlik başkanlığı olarak büyük hizmetler yaptıklarını belirtti. Yapılan çalışma ve yatırımlardan dolayı katkıları bulunan tüm kurumlara, görev alan personele ve birlik encümen üyelerine teşekkür etti.
 
Toplantının devamında 2018 bütçe yılında, birlik başkanlığınca yapılan işlere yönelik, Vali Meral’e brifing verildi. Daha sonra toplantının gündem maddelerine geçilerek, KÖYDES projeleri ile il özel idaresi kaynaklarından sağlanan ödeneklerle yapılan yatırımlar değerlendirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber