Karaman Valisi Fahri Meral, Başyayla İlçesini Ziyaret Etti

Karaman Valisi Fahri Meral, Başyayla İlçesini Ziyaret Etti

Karaman Valisi Fahri Meral, 08 Ağustos 2017 Salı günü Başyayla İlçesini ziyaret etti.

Vali ve beraberindeki heyet, Belediye meclis üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarları, Siyasi Parti Başkanları, Kurum amirleri ile tüm kamu kurumlarında çalışan personel tarafından karşılandı.

Beraberindeki heyet ile birlikte Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu’yu makamında ziyaret etti.
Vali Meral Belediye Başkanının makamında bulunan Şeref  Defteri’ ne günün anlam ve önemine binaen düşüncelerini aktardı.

Belediye Başkanı tarafından Vali Fahri Meral’e Başyayla temalı hediyeler takdim edildi.
Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu “Sayın Valimizin teşriflerinden ve İlçemizin sorunlarıyla yakın alakalarından dolayı, Sayın Valime minnettarım. Toplantıya katılan tüm misafirlere katkılarından dolayı teşekkür eder, halkımızın birlik ve bütünlüğünün bozulmamasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.” dedi.

Vali Meral ve beraberindeki heyet ile birlikte İlçede ki Şehit aileleri ziyaret edildi. İlçenin Kirazlıyayla Mahallesi Şehit Şevket Parkında vatandaş ve esnaf buluşmasından sonra İlçeden ayrıldı.

vali-meral-basyaylada.jpg
 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber