Karaman Valisi Fahri Meral, Çakırbağ Köyünü Ziyaret Etti

Karaman Valisi Fahri Meral, Çakırbağ Köyünü Ziyaret Etti

Vali Fahri Meral, Karaman merkeze bağlı Çakırbağ köyünü ziyaret etti.

 
08 Eylül 2017 Cuma günü ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çakırbağ köyüne giden ve Cuma namazını burada kılan Vali Meral’i köy muhtarı Ali İhsan Bayram ve köylüler karşıladı.

Köyü gezerek bir süre incelemelerde bulunan ve vatandaşlarla ayaküstü kısa sohbetler gerçekleştiren Vali Meral, ziyaret sırasında köyün ekonomik ve genel yapısı hakkında köy muhtarı Bayram’dan bilgiler aldı.
 
Ziyarette, Çakırbağlı vatandaşlar köylerini ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

Çakırbağ köyü ziyareti kapsamında Vali Meral beraberindekilerle daha sonra Esentepe mahallesini gezerek bir süre burada incelemelerde bulundu.
 
Vali Meral’in Çakırbağ köyü ziyaretine İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen ve İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer eşlik etti.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber