Karaman Valisi Fahri Meral, Cihannüma Derneğini Ziyaret Etti

Karaman Valisi Fahri Meral, Cihannüma Derneğini Ziyaret Etti

Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerine devam eden Vali Meral, Karaman'da faaliyet gösteren Cihannüma Derneğini ziyaret etti.

13 Eylül Çarşamba günü Hatuniye Medresesinde gerçekleşen ziyarette, Vali Meral’i Cihannüma İl Temsilcisi Cahit Suci ve dernek yöneticileri karşıladı.

Ardından dernek yönetimiyle birlikte Karamanoğulları döneminde yaptırılan ve Karaman'ın tarihi miraslarından birisi olan Hatuniye Medresesinde incelemelerde bulunan Vali Meral, tarihi yapının avlusunda ve iç mekânlarında incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.
 
Ziyaretin devamında İl Temsilcisi Cahit Suci derneğin faaliyetleri hakkında Vali Meral’e bilgiler verdi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.
 
Sivil toplum kuruluşlarının, toplum ve devletin kaynaşmasında önemli görevler üstlendiğini, inancımızın ve kültürümüzün yaşatılmasına yönelik önemli hizmetlerinin olduğunu ifade eden Vali Meral, dernek yönetimine çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber