Karaman Valisi Fahri Meral Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokuluna Misafir Oldu

Karaman Valisi Fahri Meral Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokuluna Misafir Oldu

Karaman Valisi Fahri Meral, İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Abdurrahman Kurt ile birlikte Karaman Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulunu ziyaret etti.

Özel eğitim sınıfının down sendromlu öğrencisi Medine, Vali Meral’i kapıda karşılayarak çiçek takdim etti. Minik Medine ile birlikte okulu gezen Vali Meral, 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlamaları için okul yetkilileri tarafından hazırlanan materyalleri inceledi ve materyallerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenleri tebrik etti.

Vali Fahri Meral daha sonra 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü sebebiyle özel eğitim sınıfı öğrencilerini de ziyaret etti. Sınıfta öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Fahri Meral okulda yapılan çalışmalarla ilgili İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Abdurrahman Kurt’tan bilgiler aldı.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Karaman Valisi Fahri Meral Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokuluna Misafir Ol

Karaman Valisi Fahri Meral Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokuluna Misafir Ol

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber