Karaman Valisi Fahri Meral, Vatandaşları Dinledi

Karaman Valisi Fahri Meral, Vatandaşları Dinledi

Vali Fahri Meral, vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini doğrudan dile getirebilmeleri amacıyla her ay düzenlenen vatandaşla buluşma toplantısı kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen ve ilgili kurum amirlerinin de katıldığı toplantıda bire bir görüşmeler gerçekleştirerek, vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dinleyen Vali Meral, vatandaşları dinledikten sonra ilgili kurum amirlerine gereğinin yapılması için talimatlar verdi.
 
Toplantıya katılan vatandaşlar, sıkıntı ve dertlerini dinleyerek kendilerine destek veren Vali Meral’e teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade ettiler.
 
Gerçekleştirilen toplantıya; Vali Meral’in yanı sıra Vali Yardımcısı Kaya Çelik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çalışma ve İş-Kur İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ve İl Basın ve Hakla İlişkiler Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

vali-meral-vatandaslari-dinlei-ic.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber