Karaman Valisi Fahri Meral ve Eşi Zehra Meral Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Karaman Valisi Fahri Meral ve Eşi Zehra Meral Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Karaman Valisi Fahri Meral ve eşi hanımefendi Zehra Meral, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerle Karaman Kız Öğrenci Yurdunda yapılan sabah kahvaltısında bir araya geldi.

06 Mart 2019 Çarşamba günü Karaman Kız Öğrenci Yurdu sosyal tesislerinde gerçekleşen kahvaltı programında Vali Fahri Meral’e, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek de eşlik ettiler.
 
Kahvaltı programında öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Meral, yurtta kalan öğrencilerin sorun ve isteklerini dinledi. Öğrencilere eğitim ve öğretimlerinde başarılar dileyen Vali Meral, yapılan kahvaltının ardından öğrencilerle birlikte yemekhanede kahvaltı yapmakta olan diğer öğrencilerin masalarını da gelerek bir süre sohbet etti.
 
Öğrenciler; Vali Fahri Meral ve eşi hanımefendi Zehra Meral ile KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül’ün düzenlenen kahvaltı programında beraber olmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler.
 

Karaman Valisi Fahri Meral ve Eşi Zehra Meral Öğrencilerle Bir Araya Gel

Karaman Valisi Fahri Meral ve Eşi Zehra Meral Öğrencilerle Bir Araya Gel

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber