Karaman Valisi Fahri Meral ve İl Müdürü Kuntoğlu Minik Öğrencilerle

Karaman Valisi Fahri Meral ve İl Müdürü Kuntoğlu Minik Öğrencilerle

Karaman Valisi Fahri Meral okul ziyaretleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ile birlikte Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Uygulama Anaokulunun minik öğrencileriyle bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun Karaman Valisi Fahri Meral’e eşlik ettiği ziyarette, Vali Meral ilk olarak okulda incelemelerde bulundu. Sınıfları, eğitim odalarını, uyku odalarını ve yemekhane bölümünü gezen Vali Sayın Fahri Meral okulda yapılan etkinlikler, çalışmalar, projeler ve öğrencilerin eğitim materyalleri hakkında Okul Müdürü Havva Nur Sezer’den bilgiler aldı.

Daha sonra okulun konferans salonuna geçen Karaman Valisi Sayın Fahri Meral ve İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu minik öğrenciler tarafından hazırlanan ve renkli dünyalarını yansıttıkları resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Minik öğrencilerle açılış kurdelesini kesen Karaman Valisi Sayın Fahri Meral ve İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu sergide yer alan resimleri öğrencilerin anlatımıyla incelediler.

Sergi hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Havva Nur Sezer; “Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında öğrencilerimizin sağlıklı beslenmeleri ve aktif yaşam tarzını benimsemeleri için sporcularla tanıştırdık,  farklı sporları tanıttık, uzmanlar seminer verdiler. Bilgi yarışmaları, slogan bulma etkinlikleri, bayat ekmek tarifleri, mini mutfak atölye çalışmaları ile doğru kazanımlar elde etmeyi amaçladık. Öğrencilerimizin süreç sonunda ki farkındalıklarını görmek için ‘Sağlıklı Beslenme, Aktif Yaşam’ konulu resim sergisi düzenledik. Sağlıklı nesiller yetişmesi için okulumuz her zaman; eğitim faaliyetlerini destekleyici sosyal etkinliklerde öncü olma ve doğru örnekler sunma sorumluluğu taşımaktadır” diye konuştu.

Serginin gezilmesinin ardından minik öğrenciler misafirler için hazırlamış oldukları gösterilerini sundular. Birbirinden güzel şarkıları hep birlikte seslendiren minik öğrenciler Vali Meral’den ve İl Müdürü Kuntoğlu’ndan tam not aldı.

Ziyaret, Karaman Valisi Sayın Fahri Meral ve İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun minik öğrencilerle günün anısına fotoğraflar çektirmesiyle sona erdi. 

Karaman Valisi Fahri Meral ve İl Müdürü Kuntoğlu Minik Öğrencilerl

Karaman Valisi Fahri Meral ve İl Müdürü Kuntoğlu Minik Öğrencilerl

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber