Karaman Valisi Fahri Meral Yunus Emre Karakolunu Ziyaret Etti

Karaman Valisi Fahri Meral Yunus Emre Karakolunu Ziyaret Etti

Karaman Valisi Fahri Meral, Mümine Hatun Mahallesindeki Yunus Emre Polis Karakolu’nu ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

29 Ocak 2019 Salı günü Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar ile polis karakolunu ziyaret eden Vali Meral, bölge halkının güvenliği ve huzuruna yönelik sürdürülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
 
Emniyet mensuplarının toplumun huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden 24 saat esasına göre çalıştığını ifade eden Vali Meral, “Karaman’ın asayiş yönünden güvenli bir şehir olması için mücadele eden tüm emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.
 
Vali Meral, ziyaretin sonunda Yunus Emre Polis Karakolundan ayrıldı.

2-062.jpg1-079.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber