Karaman Valisi Fahri Meral,Ahilik Haftası Kutlama Komitesi'ni Kabul Etti

Karaman Valisi Fahri Meral,Ahilik Haftası Kutlama Komitesi'ni Kabul Etti

Bu yıl 30. su kutlanacak olan Ahilik Kültürü Haftası kutlamaları kapsamında Vali Fahri Meral, “Ahilik Haftası Kutlama Komitesi”ni makamında kabul etti.

18 Eylül 2017 Pazartesi günü saat 10.00’da Valilik makamında gerçekleşen ziyarete Ticaret İl Müdür Vekili Ayşe Ünal, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bayram Uysal ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
Ahilik haftası nedeniyle gerçekleşen ziyarette kutlama heyeti tarafından, 18 – 24 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan ahilik kültürü haftası kutlamaları hakkında Vali Meral'e bilgiler verildi. Kutlama heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Meral, Eylül ayı içerisinde kutlanacak olan ve ticari ahlakın prensiplerini ortaya koyan Ahiliğin tarihimizde ve kültürümüzde çok önemli bir yeri olduğunu belirterek Ahilik haftası kutlamalarının amacı doğrultusunda başarılı geçmesi dileklerinde bulundu.
 
Vali Meral ziyaretin sonunda hafta nedeniyle Karamanlı esnaf ve sanatkârların Ahilik haftasını tebrik ederek kutlama komitesine çalışmalarında başarılar diledi.

ahili-haftasi-kutlama-komitesi2.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber