Karaman Valisi Fahri Meral'den Elma Üreticileri Birliğine Ziyaret

Karaman Valisi Fahri Meral'den Elma Üreticileri Birliğine Ziyaret

Karaman Valisi Fahri Meral, Elma Üreticileri Birliği Başkanı Ahmet Yıldız’ı ziyaret etti.

Vali Fahri Meral’in ziyaretinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Elma Üreticileri Birliği Başkanı Ahmet Yıldız, ilimizin önemli tarımsal üretimlerinden birisi olan elmanın üreticiden tüccara, iç piyasaya, ihracatına, depolanmasına ve birliğin iyi tarım uygulamalarına yönelik sürdürdüğü faaliyetler hakkında bilgiler verdi.
 
Yeni sezonun elma üretimi yapan çiftçilerimize hayırlı olmasını ve bereketli bir yıl geçirmeleri temennisinde bulunan Vali Meral, Birlik Başkanı Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
 
Vali Fahri Meral’in Elma Üreticileri Birliğine gerçekleştirdiği ziyarete İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık eşlik etti.

dsc_6544.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber