Karaman Valisi Fahri Meral'in Eşi Zehra Meral İlçeleri Ziyaret Etti

Karaman Valisi Fahri Meral'in Eşi Zehra Meral İlçeleri Ziyaret Etti

Karaman Valisi Fahri Meral’in eşi Zehra Meral,İl'e Kazımkarabekir ve Ayrancı ilçelerini ziyaret ederek bir dizi programa katıldı.

06 Şubat 2019 Çarşamba günü Kazımkarabekir ilçesindeki ziyaretlerine Halk Eğitim Merkezi ile başlayan Meral, İlçe Kaymakamı İbrahim Gökmen ile birlikte Halk Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kadın Dış Giysileri Dikim Kursu ile Oya kurslarını ziyaret ederek kursiyerlerden bilgiler aldı.
 

 Meral daha sonra ilçe halk kütüphanesini ziyaret etti. Kitap okuyan farklı yaş gruplarından çocuklarla kitap okuma konusunda bir süre sohbet eden Meral, daha sonra ilçe kaymakamı İbrahim Gökmen ile birlikte ilçede ikamet eden koruyucu aileyi evinde ziyaret ederek yakından ilgilendiği aile ile bir süre sohbet etti.
 
Ziyaretten duydukları mutluluğu ifade eden aile, ziyaretlerinden ve gösterdikleri ilgiden dolayı Meral ve ilçe kaymakamı İbrahim Gökmen’e teşekkür ettiler.
 
Meral, ilçe ziyaretinin sonunda Karaman Toplum Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen ve Dr. İnanç İkbal Çolakoğlu’nun verdiği kanser taraması eğitim seminerine katıldı.
 
“Ayrancı İlçesi Ziyaret Edildi”
 
İlçe ziyaretlerine 07 Şubat 2019 Perşembe günü Ayrancı ile devam eden Meral, düzenlenen bir dizi program ve etkinliğe katıldı.
 
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ilçe ziyaretlerine başlayan Meral, ilçe kaymakamı Mehmet Göze ile birlikte halıcılık, el sanatları ve aşçılık kurslarını  ziyaret ederek kursiyerlerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
 
Zehra Meral, Ayrancı ilçesi ziyaretleri kapsamında Karaman Toplum Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen ve Dr. İnanç ikbal Çolakoğlu tarafından verilen eğitim programına katıldı.
 
Bayanlara yönelik düzenlenen programın ardından ilçe kaymakamı Mehmet Göze ile birlikte ilçede yaşayan bir aileyi evlerinde ziyaret eden Meral, bir süre sohbet ettiği ailenin sorun ve taleplerini dinledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber