Karaman Valisi Muhtarlara Net Konuştu

Karaman Valisi Muhtarlara Net Konuştu

Karaman'ın Kâzımkarabekir ilçesinde muhtarlarla buluşmada Vali Akkoyun'dan muhtarlara net mesaj.

Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde Kâzımkarabekir Kaymakamlığında gerçekleşen buluşmada Vali Akkoyun, son günlerde hava sıcaklığının artması ve nem oranının düşmesiyle ortaya çıkması muhtemel yangın olayları ile ilgili muhtarlardan dikkatli olunmasını ve özellikle anız yakılmasının önüne geçilmesi hususunda çiftçilerimizin ikaz edilmelerini istedi. 

“Vatandaşlarımızın sağlığı için suların klorlanmasına dikkat edelim.”

Daha sonra Vali Tuncay Akkoyun, içme sularının klorlanması hakkında muhtarları uyararak, “Köylerimizde içme sularımızın, Sağlık Bakanlığımızın standartlarına uygun olarak klorlanmasını muhakkak gerçekleştirelim, bu konuda azamî hassasiyet gösterelim.” ifadelerini kullandı.

“Köy ve mahallelerde bir sorun olduğunda bize bildirin.”

Muhtarlardan, köy ve mahallelerde bir sorun ortaya çıkması halinde bilgilendirme yapmalarını isteyen Vali Akkoyun, “Sizler, devletimizin en uç noktadaki temsilcilerisiniz. Siz muhtarlarımız, halkın içinde yer alarak kılcal damar görevi görüyorsunuz. Köy ve mahallelerde bir sorun olması halinde bize muhakkak bilgi veriniz.” dedi.  

“Hiç kimsenin keyfi, bir candan kıymetli değildir.”

Vali Akkoyun ayrıca düğün, kına, sünnet ve asker uğurlama gibi özel zamanlarda havaya ateş açılmaması konusunda muhtarlardan dikkatli olmalarını isteyerek, “Hiç kimsenin keyfi, bir candan kıymetli değildir. En mutlu ânımızı, vicdanımızı bir ömür sızlatacak hüzünlü bir âna çevirmeyelim.” ifadelerini kullandı.

Son olarak Vali Akkoyun, muhtarlardan görev yerlerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla ilgili hassasiyet göstermelerini vurgulayarak, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ilk elden sizler ulaşıyorsunuz. Bu konuda özellikle hassasiyet göstererek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmanızı istiyorum. Sizlerin de desteğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşarak yardım elimizi esirgemeyecek ve inşallah dertlerine derman olacağız." şeklinde konuştu.

Toplantıya Kâzımkarabekir Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık, İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Oğuzhan, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Mustafa Çetinkaya ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez de katıldı.

3-002.jpg

2-002.jpg

1-001.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber