Karaman Valisi Süleyman Tapsız Akçaşehir’i Ziyaret Etti

Karaman Valisi Süleyman Tapsız Akçaşehir’i Ziyaret Etti

13 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10:00 da gerçekleşen ziyarete; Vali Süleyman Tapsız’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne,İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Vali Yardımcısı Ahmet Günaydın ve Akçaşehi

İlçe, belde ve köy ziyaretlerine devam eden Vali Tapsız ilimizde elmacılığın önde gelen beldesi Akçaşehir de ilk olarak Belediye Başkanlığında Belediye Başkanı Ramazan Küçük, Belediye personeli, meclis üyeleri ve muhtarlar tarafından karşılandı.

 Vali Tapsız,Belediye Başkanı Ramazan Küçük’ten yapılan çalışmalar, Akşehir’in sorunları ve genel durumuyla ilgili bilgiler aldı. Belediye ziyareti sonrası meydanda vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Başta elmacılık olmak üzere tarımsal faaliyetleri ve hayvancılıkla ilgili sorunlarını dinleyen Vali Tapsız,beldede Karamanoğulları Beyliği devrinde yapılan tarihi Akçaşehir Camii’sinde incelemelerde bulundu. 

 Beldede son olarak okul ziyaretinde bulunan Vali Tapsız, öğrencilerle bir araya gelerek onların heyecanına eşlik etti, bir süre öğrencilerle ilgilendi ve beldeden ayrıldı.

 Vali Süleyman Tapsız,Ayrancı İlçesine de ziyarette bulunarak,Kaymakamlıkta Ayrancı Kaymakamı Fatih Kaşıkçı ve Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı tarafından karşılandı.

 Ayrancının güncel ve genel durumuyla ilgili bilgiler aldı, daha sonra beraberindeki heyetle tadilatı devam eden spor salonunda incelemelerde bulunarak ilçeden ayrıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber