Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Her Ay Muhtarlarla Buluşuyor

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Her Ay Muhtarlarla Buluşuyor

Vali Süleyman Tapsız, ilimizde her ay beş grup halinde yapılacak muhtarlar toplantısında 19 köy muhtarlarımızla bir araya geldi.


Bu ay ilki düzenlenen toplantıda Vali Süleyman Tapsız; Ada, Akçaalan, Aşağıakın, Aşağıkızılca, Bayır, Bostanözü, Boyalı, Bucakkışla, Çatak, Çukur, Çukurbağ, Dağkonak, Erenkavak, İhsaniye, Kalaba, Kurucabel, Narlıdere, Yukarıakın, Yukarıkızılca köyleri muhtarlarıyla buluştu.
 
Muhtarlara bugün biz konuşmayacağız, bugün söz sizde sizleri dinleyeceğiz. Vali Tapsız, “Bu toplantılarda sizler, sorun ve ihtiyaçlarınızı ilgili kurum müdürlerimize aktaracak, birlikte çözüm üretme çabasında olacağız. Son on yılda muhtarların özlük haklarında önemli gelişmeler katedildi. Ülkemizin imkânları arttıkça her geçen gün muhtarlarımızın konumu da güçlenmiştir.
Kalkınma, huzur ve istikrar yerelde başlar. Halkımızın güveniyle göreve gelmiş sizler, mahallelerden köylere çözüm noktasında inisiyatif alarak öncü ve rehber konumundasınız.” şeklinde konuştu.
 
Vali Süleyman Tapsız, konuşmasının devamında devlet millet bütünleşmesinin en son 15 Temmuz’da tekrar yaşandığını vurgulayarak muhtarların desteği dolayısıyla kendilerine teşekkür etti. 
 
Ardından 15 Temmuz sürecini anlatan bir belgesel film izlendi.
 
Üç saat süren toplantıda muhtarlar sorun ve taleplerini aktardılar. Kurum müdürleri tarafından notların alınarak taleplerin yerine getirilmesi konusunda Vali Tapsız, bizzat kendisinin de yerinde incelemelerde bulunacağını belirtti.
 
Muhtarlar, birebir çözüm bulma noktasında toplantının çok faydalı geçtiğini belirtip Vali Tapsız’a toplantının düzenlenmesinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler.
 
Vali Süleyman Tapsız başkanlığında yapılan toplantıya; İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, Vali Yardımcıları Kenan Eskin, Ahmet Günaydın, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, İl Genel Meclis Üyesi Celalettin Güngörer, Defterdarlık, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, İl Müftüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, SGK İl Müdürlüğü, MEVKA, Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) müdür ve temsilcileri katıldı.
 
Toplantı, öğle yemeğinin ardından hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber