Karaman Valisinden İl Milli Eğitime Ziyaret

Karaman Valisinden İl Milli Eğitime Ziyaret

Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Karaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Karaman'daki eğitim durumunu incelemek ve eğitimle ilgili önemli konuları ele almak amacıyla İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyaret sırasında İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, Eğitim Müfettişleri Başkanı, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılandı.

Toplantı, İl Millî Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleşti ve Vali Yardımcısı Fatih Baysal da ziyarete katıldı. Toplantıda, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, valiye il genelindeki eğitim durumuyla ilgili detaylı bir brifing sundu. Brifingde, okul sayısı, derslik sayısı, öğretmen ve öğrenci sayısı, tamamlanan projeler ve devam eden projeler gibi konular ele alındı.

Vali H. Engin Sarıibrahim, brifing sunumunun ardından ziyaret ve sunum hakkında değerlendirmelerde bulundu.

mebziyaret1.jpg

mebziyaret2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber