Karaman Valisinin Özel Misafirleri

Karaman Valisinin Özel Misafirleri

Vali Meral Özel Konuklarını İftar Yemeğinde Ağırladı

Vali Fahri Meral ve eşi hanımefendi Zehra Meral, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde kalan erkek çocuklar ile birlikte, şehit özel harekât polisi Muhammed Ali Mevlüt Dündar’ın ailesi ile Beyazkent, Hürriyet ve Urgan mahallesi muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.
 
03 Haziran 2018 Pazar günü Vali Konağında verilen iftar yemeği öncesinde konuklarını kapıda karşılayan Meral ailesi, iftar öncesi ve sonrasında konuklarıyla yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.
 
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün’ün de katıldığı iftar yemeği sonrasında Meral ailesine konuk olan şehit polisin ailesi ile sevgi evinde kalan erkek çocuklar ve muhtarlar kendilerini evlerinde konuk etmelerinden dolayı Vali Meral ve eşi Zehra Meral’e teşekkür ettiler.
 
İftardan önce neyzen Osman Gözel, misafirler için bir süre ney üfledi.

92e34768-2eb6-4460-825f-ac38624a1bbc.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber