Karaman ve Çevre İller İçin Yağmur Uyarısı

Karaman ve Çevre İller İçin Yağmur Uyarısı

Meteoroloji 8.Bölge (Konya) Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden kuvvetli yağış uyarısı.

Bugün (18.05.2017 Perşembe) Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde genelinde aralıklarla beklenen yerel hafif sağanak yağışların, yarın (19.05.2017 Cuma) öğle saatlerinden itibaren Konya il merkezi, Konya’nın batı ve kuzey kesimleri ile Aksaray ve Niğde çevrelerinde; 20.05.2017 Cumartesi günü ise Konya’nın güneybatı kesimleri ile Karaman ve Niğde çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı (21-50 mm) ve yağış anında zaman zaman gök gürültüsü ile birlikte dolu yağışının da görülebileceği tahmin edilmektedir.
 
Kuvvetli yağış ve yer yer görülebilecek dolu yağışının neden olabileceği olumsuz şartlara karşı ilgililerin, vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.
 
 Oluşması Muhtemel Riskler
Ulaşımda Aksamalar-Taşkın-Heyelan
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber