Karaman Vefat Edenler

Karaman Vefat Edenler

21 Ekim 2020 Çarşamba günü Karaman'da vefat edenler

Aslen Karamanlı olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Osman Kozan (73) vefat etmiştir. Cenazesi 21 Ekim Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Gülkaya Köyünden olup Hürriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Hidayet Özarslan (55) vefat etmiştir. Cenazesi 21 Ekim Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Afganistanlı olup Mehmet Bey Mahallesinde ikamet etmekte olan Gholam Mohammad Yakubi (66) vefat etmiştir. Cenazesi 21 Ekim Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Silifkeli olup Bahçelievler Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Gültekin (96) vefat etmiştir. Cenazesi 21 Ekim Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Hadimli olup Cedit Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Toz (61) vefat etmiştir. Cenazesi 21 Ekim Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.
 

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber