Karaman Vefat Edenler

Karaman Vefat Edenler

Karaman'da bu hafta içine hayatını kaybeden hemşerilerimizin isimleri şu şekilde

Aslen Ada Köyünden olup Fatih Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Pamuk (95) vefat etmiştir. Cenazesi 6 Haziran Çarşamba Günü Öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Bozkırlı olup Hisar Mahallesinde ikamet etmekte olan Şevki Çetin (72) vefat etmiştir. Cenazesi 7 Haziran Perşembe Günü İkindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Sultan Kartal (72) vefat etmiştir. Cenazesi 7 Haziran Perşembe Günü Öğle namazına müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden Kaldırılacaktır.

Aslen Yukarı Akın Köyünden olup Hürriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Alan (81) vefat etmiştir. Cenazesi 7 Haziran Perşembe Günü Öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Yeşildereli olup Hürriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Hakan Karaduman (43) vefat etmiştir. Cenazesi 7 Haziran Perşembe Günü Öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılacaktır.

Aslen Özdemir Köyünden olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Doğan (88) vefat etmiştir. Cenazesi 8 Haziran Cuma Günü Cuma namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılacaktır.

Aslen Çatak Köyünden olup Gazidükkan Mahallesinde ikamet etmekte olan Hatice Okur (83) vefat etmiştir. Cenazesi 8 Haziran Cuma Günü Cuma namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Halit Kurşunlu (81) vefat etmiştir. Cenazesi 8 Haziran Cuma Günü Cuma namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber