Karaman Voleybol Müsabakalarında Şampiyon Spor Lisesi

Karaman Voleybol Müsabakalarında Şampiyon Spor Lisesi

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün okul sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen okullararası genç kızlar voleybol il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen okullararası genç kızlar voleybol il birinciliği müsabakaları 12 okul takımından yaklaşık 144 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu. Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda 1 hafta boyunca devam eden müsabakalar 28 Aralık Perşembe günü Spor Lisesi ile Karaman Lisesi arasında oynanan final maçının ardından sona erdi. Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği final maçında kazanan rakibini 3-0’lık skorla yenen Spor Lisesi oldu.

Müsabakalar sonunda oluşan genel sıralamada ise, Spor Lisesi birinci, Karaman Lisesi ikinci, Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi üçüncü, İrfan Ataseven Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Müsabakalarda birinci olan Spor Lisesi ayrıca, düzenlenecek Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazanan takım oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi. Törende dereceye giren takımlara kupa ve madalyalar İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Akgündüz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fehmi Alparslan Demir ve Okul Sporları İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan tarafından verildi.

Müsabakalar bugün erkekler kategorisinde oynanacak yarı final ve final maçları ile devam edecek.

Genç Kızlar Voleybol'da Şampiyon Spor Lisesi

Genç Kızlar Voleybol'da Şampiyon Spor Lisesi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber