Karaman Yaza Hasret Kaldı

Karaman Yaza Hasret Kaldı

Karaman'da 19 Mayıs 2022 Perşembe ve Cuma Günleri Ani Sıcaklık Düşüşü Bekleniyor

19 Mayıs 2022 Perşembe ve Cuma Günleri Ani Sıcaklık Düşüşü Bekleniyor. Hava sıcaklıklarının 19 Mayıs 2022 Perşembe ve Cuma günleri Bölgemizde (Konya, Karaman, Aksaray, Niğde) azalarak, mevsim normallerinin 8 ila 12 derece altında seyretmesi bekleniyor. 22 Mayıs 2022 Pazar gününden itibaren sıcaklıkların artarak tekrar mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Perşembe günü illerdeki en düşük ve en yüksek sıcaklık değerlerinin: Konya 14/16 ºC, Aksaray 12/19 ºC, Karaman 12/20 ºC, Niğde 11/17 ºC derece olması beklenmektedir.

Ani sıcaklık değişimlerine karşı hazırlıklı olunması ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı hava tahmin raporlarının dikkatle takip edilmesi önem arz etmektedir.

karamanhavadurumu.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber