Karaman Ziraat Odası'nda Yeni Yönetim Belli Oldu

Karaman Ziraat Odası'nda Yeni Yönetim Belli Oldu

Geçtiğimiz Cuma günü vefat eden Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu’nun ardından Ziraat Odası’nda yeni görevlendirmeler hayata geçirildi.

Yapılan Genel Kurul ile seçilen yeni meclis yönetim kurulunu belirledi.

Buna Göre Karaman Ziraat Odası Yönetim Kurulu Yeni Başkanı Mehmet Bayram oldu. Mehmet Bayram önceki dönemde Ziraat Odası Başkan Vekili idi. Karaman Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa Kansız aynı görevine devam ederken Meclis Başkan Vekili de Cemil Tümer oldu. Ayrıca yeni yönetimde İsmail Ülküsever Başkan Vekili, Ömer Yıldırım da Muhasip Üye görevine getirilirken; Cemil Aktaş, Ali İhsan Orhan, Ahmet Yaman ve Nuri Sarı yeni Ziraat Odası Yönetim Kurulunda yer aldı.

MEHMET BAYRAM: HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ziraat Odası Yeni Başkanı Mehmet Bayram;

“Elbette ki Recep Ağabeyimizi unutmamız söz konusu olamaz. Fakat aslolan kurumların devamlılığıdır. Oda üyelerimize verdiğimiz hizmetin devamlılığıdır. Acımızı kalbimize gömerek yeni meclis olarak yönetim kurulumuzu belirledik. Aynı şekilde Recep Muğlu başkanımızın yolunu takip ederek çiftçimize köylümüze aşkla hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Bu vesile ile tekrar Recep Başkanımıza Yüce Mevla’dan rahmet, kederli ailesine ve Karaman çiftçisine baş sağlığı diliyorum.

Yeni yönetimiz hayırlı olsun. Allah muvaffak etsin. Her zaman olduğu gibi yeni dönemde de çiftçilerimizin destekleri ile yine onlar için çok güzel çalışmalar ortaya koyacağız.”dedi.

MUSTAFA KANSIZ:

Açıklamasına başkan Muğlu'yu yad ederek başlayan Karaman Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa Kansız:

Recep Muğlu başkanımızdan çok şey öğrendik. İnsana çiftçiye köylüye değer vermesini ondan gördük. Ziraat odamızda aynı anlayış içerisinde üyelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Başkanımızın ruhu şad olsun. Allah rahmet eylesin.

Yeni görev alan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum"dedi.

Karaman Ziraat Odası'nda Yeni Yönetim Belli Oldu

Karaman Ziraat Odası'nda Yeni Yönetim Belli Oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber