Karaman'a 60 Bin Çiçek Ekildi

Karaman'a 60 Bin Çiçek Ekildi

Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Karaman’ın dört bir tarafını çiçeklerle donatmaya devam ediyor.

Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan mevsimlik çiçek ekimi çalışmalarında 60 bin çiçek ekildi.

Değişik renklerden oluşan kasımpatı ve güller şehrin değişik noktalarındaki orta refüj, kavşak ve parklara dikiliyor. Rengârenk çiçeklerle donatılan park ve dinlenme alanları, yaz aylarında vatandaşların dinlenip vakit geçirebildikleri bu alanlara ayrı bir güzellik katıyor.

Karaman’ı daha da güzelleştirmek için kent estetiğine yönelik çalışmalara önem verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Yaz mevsiminin gelişiyle birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, tüm parklarda genel bir temizlik çalışması, bakım, onarım, tadilat ve bununla birlikte mevsimlik çiçek ekimine başladı.

Böylece vatandaşlarımız özellikle yaz gecelerinde daha nezih, daha temiz ortamlarda dinlenebilecek. Başlattığımız çalışmaların hemşerilerimizin yüreklerine sevgi, yüzlerine tebessüm getirmesini diliyoruz.

Karaman’ı hep birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber